Belediye otobüslerinde ücretsiz Wİ-Fİ

Güncelleme Tarihi:

Belediye otobüslerinde ücretsiz Wİ-Fİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 14:41

Belediye otobüslerinde ücretsiz Wİ-Fİ

Haberin Devamı

Sude UÇAROĞLU/ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye otobüslerinde ücretsiz Wİ-Fİ kullanımına geçilmesinin tanıtım programı düzenlendi.
Programa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Ulaşımda niteliği arttırmak ulaşımın konforunu arttırmak noktasında Adana'da gerek ulaşım araçları gerekse ulaşım araçlarının kullandığı yollarımız da çok önemli işlere imza attık. Yeni dönemde yaptığımız hizmetler gelecek dönemde yapacaklarımızın teminatı olacak bu nedenle 2014 yılından beri 143 adet  belediye otobüslerinden alıp Adana'nın ulaşım hizmetlerinde standartını yükselttik. Bugün itibariyle Adana'da bir yenilik daha yapıyoruz tüm belediye otobüslerimizde ücretsiz wifi hizmetini vatandaşlarımıza sunuyoruz" dedi.
İnternetin iyi ve kötü yanlarının da olduğunu belirten Başkan Sözlü, "İnternet bilgiye ulaşmanın en kolay yolu internet sosyalleşmenin en önemli araçlarından ama internet aynı zamanda a sosyal olmanında en önemli araçlarından buna dikkat etmek lazım" dedi.
Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu ise, "İnternetin toplumun bütün kesimlerine girdiği bu dönemde belediye otobüslerimizin, toplu taşıma araçlarımızın bu hizmetin veriyor olması oldukça önemli" dedi.
Daha sonra belediye otobüsüne binerek ücretsiz WİFİ'nin testini yapan Hüseyin Sözlü vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.         

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!