Belediye Başkanı Selim Yağcı kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Selim Yağcı kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 12:41

Belediye Başkanı Selim Yağcı kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

 

BİLECİK,(DHA)- BİLECİK Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen sabah kahvaltısında muhtarlarla bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi'nin çalışmaları ile yeni projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Muhtarların mahalle ve köyler ile ilgili sorun ve görüşlerini de alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantıların önemine değindi. Bilecik Belediyesi olarak şehir için çok güzel çalışmaları el birlik içinde gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da güzel çalışmaları Bilecik'e kazandırmaya çalışacaklarını dile getiren Selim Yağcı, şunları söyledi:

"Belediye Başkanı olarak, belirli dönemlerde şehrimizdeki esnafımızla ve okullardaki öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiğimiz gibi yine belirli dönemlerde de muhtarlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bir araya gelmeniz, birliğiniz şehrimizin en büyük gücü. Geçmiş yılların değerlendirmesi, 2016 yılında varsa belediye olarak bizim de yapacağımız köylerimizde mahallelerimizdeki şeyleri bir sohbet ortamında bunları da değerlendirelim konuşalım dedik. Siz değerli muhtarlarımızdan şunu rica ediyorum. Çocuk parkının az olduğu mahallelerinizde uygun alanlar bulmak için sizlerin katkısını istiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak, özellikle Cumhuriyet Mahallemizde çocuklarımızın koşup eğleneceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Ancak buralarda yer bulma noktasında çok sıkıntılar çekiyoruz. En azından kiralama yoluyla dahi olsa uygun yerler bulup çocuklarımıza park ve oyun alanları oluşturmak istiyoruz. Ulaşım anlamında çok şükür şehrimiz için şu ana kadar güzel çalışmalar yaptık. Ancak hızlı bir büyüme içinde olan Bilecik'imizde inşaat çalışmaları çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Dolayısıyla bu çalışmalarda yollarımız ve yürüyüş alanlarımız hasara uğruyor ve çökmeler meydana geliyor. Bizler bu anlamdaki olumsuzlukları en aza indirmeye çalışıyoruz. Bu yıl Telekom ve doğal gaz şirketleri gibi diğer kurumların da bazı çalışmaları olacak. Yani Bilecik'imizde bu çalışmaları en az hasarla yerine getirmeye çalışıyoruz. Dinamik olan şehrimizde bir yandan inşaat çalışmaları devam ederken, bizler de üzerimize düşen çalışmaları yerine getirmeye çalışacağız."

Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar ise Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıların önemine değinerek; "Bu toplantıyı da düzenlendiği için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece bu toplantı için değil, başkanımız her zaman bizimle birlikte irtibat halindeler. Köy ve mahalle muhtarlarının her zaman yanında olduğunu da her yerde ifade ediyorlar. Bu tür toplantılar da ileriki günlerde de devam edecek. Ben kendisine tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!