Belediye Başkanı Kurtulan, Emniyet Müdürü Ak'ı ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Kurtulan, Emniyet Müdürü Akı ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 11:36

Belediye Başkanı Kurtulan, Emniyet Müdürü Ak'ı ağırladı

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)  - BURSA  İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a iade-i ziyarette bulundu.

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak,  Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ıa iadei ziyarette bulundu.   Emniyet Müdürü Osman Ak ile İlç e Emniyet Müdürü Ümit Güner'i makamında ağırlayan Beediye Başkanı Sadi Kurtulan,  yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sadi Kurtulan, "Emniyet Müdürümüzün Bursa'da göreve geldiği ilk günden beri huzur ve asayiş noktasında yaptığı özverili çalışmaları bizlerde takdirle izliyoruz. Emniyet Teşkilatımızın Mustafakemalpaşa'daki hizmetlerini de memnuniyetle karşılıyoruz. Devletimizin bu güzide kurumunun, vatandaşımızın can ve mal güvenliği konusunda ortaya koyduğu fedakarca çalışmaların artarak devam edeceğine inanıyorum. Belediye olarak, halkımıza ulaşacak hizmetlerde her zaman polisimizle birlikte olamaya devam edeceğiz. Sayın Osman Ak nezdinde tüm Emniyet Müdürlüğü görevlilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

DAHA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR MUSTAFAKEMALPAŞA

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak ise konuşmasında, " Belediye Başkanımıza iade-i ziyaret fırsatını bulduğumuz için memnunuz. Kendisinden hem Mustafakemalpaşa'nın güzelliklerini öğrendik hem de güvenlik anlamındaki sorunlarını değerlendirdik. Emniyet birimleri olarak şehrimizin her yanında olması gerekeni yapmak için çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa'nın da bir kısım sorunları olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili gereken tedbirleri geliştiriyoruz. Hep birlikte daha huzurlu ve daha güvenli bir Mustafakemalpaşa için çalışacağız" ifadelerini kullandı..

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ziyaretin ardından Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'a tablo hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!