Belediye, aftan yararlananları uyardı

Güncelleme Tarihi:

Belediye, aftan yararlananları uyardı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 10:53

Belediye, aftan yararlananları uyardı

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ/ MUŞ, (DHA)- Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, vergi affından faydalanarak yapılandırma yapan vatandaşların ikinci taksitlerini ödemeleri için uyarıda bulundu.



Su, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarının yeniden yapılandırıldığını hatırlatan Belediye Feyat Asya, vergi affından faydalananların ikinci taksitlerini 31 Ocak gününe kadar ödemelerini istedi. Taksitlerini zamanında ödemeyenlerin vergi affından yararlanamayacağına işader eden Başkan Feyat Asya, her türlü teknolojik imkanları vatandaşların hizmetine sunduklarını bildirdi. Başkan Asya, ödeme için vatandaşların tahsilat bürolarına gitmek zorunda olmadıklarını, bilgisayar veya cep telefonlarından gerekli işlemleri yapabileceklerini belirtti. Asya, şunları söyledi:



"Eksiklikleri gidermek için bütçemizin iyi olması gerekiyor. Onun için su, emlak, Ç.T.V, ilan reklam, ölçü ayar, kira ve işgaliye gibi öz gelirlerimizden elde ettiğimiz bütçeyi, tekrar Muş'a hizmet olarak aktarmanın gayretindeyiz. Bu konuda vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz. İlimizde kalıcı ve faydalı hizmetler bırakmak adına çok ciddi projelere el atıyoruz. Bunları hayata geçirebilmek için gelirlerimizin zamanında toplanması gerekiyor."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!