Bedre Plajı sezona hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Bedre Plajı sezona hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 12:15

Bedre Plajı sezona hazırlanıyor

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Gölü'ndeki Bedre Plajı'nın yeni sezonda ziyaretçilere en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışmalara erken başladıklarını söyledi.

Geçen yıl haziran ayında yenilenerek hizmete açılan Bedre Plajı'nda yeni sezon için hazırlıklar başladı. Geçen yıl yaklaşık 50 bin ziyaretçiyi ağırlayan bölgenin en büyük ve kapsamlı turistik merkezlerinden biri olan Bedre Plajı'nda ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.

Kaymakam Abdullah Akdaş, Eğirdir Orman İşletme Müdürü Abdülkadir Taşer ve Eğirdir Orman Fidanlık Müdürü İsmet Dokur'la birlikte incelemelerde bulundu. Tesisin büyük bir alana kurulu olduğunu belirten Kaymakam Akdaş, yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmalara erken başladıklarını söyledi. Plajın Eğirdir için önemli bir cazibe merkezi olduğunu kaydeden Akdaş, 2017 sezonu için çalışmalar tamamlandıktan sonra tesisisin kapılarını ziyaretçilere açacaklarını vurguladı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!