BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal, Şanlıurfa'da

Güncelleme Tarihi:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal, Şanlıurfada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 17:32

- "Biz inat peşinde değil, murat peşindeyiz. Muradımız da varlığıyla, birliğiyle, bölünmez bütünlüğüyle ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar hür ve müreffeh yaşamaktır"

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Biz inat peşinde değil, murat peşindeyiz. Muradımız da varlığıyla, birliğiyle, bölünmez bütünlüğüyle ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar hür ve müreffeh yaşamaktır" dedi.

Kartal, BBP Haliliye İlçe Kongresinde, Türk milletinin birlik ve beraberliği için parti olarak kısıtlı imkanlarla mücadele ettiklerini söyledi.

Hükümetin çözüm süreci ve paralel yapı konusundaki politikalarını eleştiren Kartal, bazı medya gruplarının sürekli AK Parti hükümetinin icraatlarını övmekle meşgul olduğunu öne sürdü.

Partisinin bir muradı olduğunu vurgulayan Kartal, "Bu dava milletin birlik davasıdır, bu davada şehit kanı var, Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarımızın kanı var. Biz bu davayı kıyamete kadar götüreceğiz. Biz inat peşinde değil, murat peşindeyiz. Muradımız da varlığıyla, birliğiyle, bölünmez bütünlüğüyle ay yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar hür ve müreffeh yaşamaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı

Çözüm sürecine de değinen Kartal, şöyle konuştu:

"Bir paralel meselesi, bir de terör meselesini konuşa konuşa ülkenin sıkıntılarını konuşamıyoruz. Yaptığı ne kadar kötü iş varsa tamamını paralel yapının üstüne yıkıp kurtulmaya çalışıyor. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. 'Terörü bitiremedik' diyorlar, koca bir yalan. Terörü bitirmek için hiç uğraşmadılar. Neymiş 'biz terörü bitiremedik, PKK ile Abdullah Öcalan ile el sıkışalım'. Eğer çözüm istiyorsan İmralı ile Kandil ile terör örgütü ile çözemezsin, gelirsin Kürt kardeşimin yanında oturursun 'senin sıkıntın nedir gel beraber çözelim' dersin. Çünkü ben biliyorum, Türk milleti de Şanlıurfalı da devletine milletine bağlıdır."

BBP Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Çavcı da partisinin 2015 seçimlerine iddialı hazırlandığını belirterek, güçlü bir kadroyla halkın oylarına talip olacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Ferhat Bekiroğlu ilçe başkanlığa seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!