Bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi olacak? Karayolları Genel Müdürlüğü açıklama yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi olacak Karayolları Genel Müdürlüğü açıklama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 19:04

Bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi olacak sorusunun yanıtını merak eden yüz binlerce kişi konuyla alakalı araştırmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte tatile çıkan binlerce kişi, adeta İstanbul'u boşalttı. İstanbul'un rahatlamasıyla birlikte bayram tatillerini İstanbul'da geçirecek olan vatandaşlar ise köprülerin ücretli olup olmadığını merak etmeye başladılar. Peki, bayramda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi olacak? İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün açıklaması.

Haberin Devamı

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi konusu trafiğe çıkacak olan vatandaşlar için araştırma konusu oldu. İstanbul genelinde köprü ve otoyolların bugün ücretsiz olup olmadığını merak eden vatandaşlar, yurt genelinde hangi otoyolların ücretsiz kullanılacağını araştırıyor. Peki, köprü ve otoyollar ücretsiz mi kullanılacak? İşte, konuyla ilgili tarih detayı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamada;

"Kurban Bayramı tatili nedeniyle 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 00:00'dan başlayarak 05 Eylül 2017 Salı günü saat 07.00'a kadar Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda işletilen Otoyol ve Boğaz Köprüleri ücretsiz olarak trafiğe açılacaktır.​" ifadelerine yer verildi.

Buna göre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği yolların kullanımlarından ücret alınmayacak.

Haberin Devamı

Özel işletmelere sahip olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli ise normal tarife üzerinden ücretli geçiş almaya devam edecek. 

BAKMADAN GEÇME!