Bayram tatili çileye döndü (2)

Güncelleme Tarihi:

Bayram tatili çileye döndü (2)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 15:27

Bayram tatili çileye döndü (2)

Haberin Devamı

BOLU(DHA) - RAMAZAN Bayramı tatili için memleketlerine gitmek için yola çıkan tatilciler TEM'in Ankara yönünde araç yoğunluğuna neden oldu.
Sabah erken saatlerinden itibaren yola çıkan tatilciler TEM'in Bolu Dağı Tüneli Mevkii'ndeki viyadüklerde araçların yavaş ilerlemeleri nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bolu Dağı Tüneli Mevkii'ndeki yoğunluk, yol güzergahları boyunca devam etti. Trafik ekipleri TEM'deki yoğunluğu azaltmak için araçları Batı gişelerinden D-100 Karayoluna yönlendirdi. Araç yoğunluğu nedeniyle kentin içinden geçen D-100 Karayolu'nda da uzun araç konvoyları oluştu. Polis ekipleri trafiğin aksamaması için yol üzerindeki kavşaklarda önlem aldı. Adım adım ilerleyen trafik nedeniyle bazı sürücüler araçlarını emniyet şeridine çekerek dinlendiler. Bazı sürücüler uzun araç kuyruklarına tepki gösterdi.
TEM'in Karadeniz bağlantı yolunun çift şeride düşmesi ve dik rampalı yollarda TIR ve kamyonların yavaşlaması nedeniyle de trafikte aksamalar oldu. Karadeniz illerine gidecek olan tatilciler nedeniyle bu güzergahta sürücüler yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!