Bayram keyfi 9 güne uzadı

Güncelleme Tarihi:

Bayram keyfi 9 güne uzadı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 14, 2012 08:53

Central Rent A Car bayram kampanyası ile tatil keyfinizi hem uzatın, hem daha az ödeyin…

Haberin Devamı

17 - 18 -19 -20 aÄŸustos tarihlerinde Central'dan araç kiralayın, 9 gün kiraladığınız araç ile doyasıya gezin, 7 günlük kira bedeli ödeyin. Ya da tatil programınız daha kısa ise, 6 günlük kiralama yapın, 5 günlük kira bedeli ödeyin. Bu bayram, Central'ın yepyeni araçlarıyla hem sorunsuz bir araç kiralama deneyimi yaÅŸayın, hem de çok avantajlı bayram kampanyasından yararlanın.Â

/images/100/0x0/55ea20f5f018fbb8f86cfcb7
 

Central Rent a Car günlük kiralama sektöründe ilklerin uygulayıcısı olmuş, İstanbul, Ankara, İzmir'de Havalimanları başta olmak üzere çok hızlı bir büyüme sağlayarak, Türkiye'de toplam ofis sayısını kısa sürede 13'e yükseltmiştir. Oldukça rekabetçi fiyatlar ve yepyeni araçlar ile kaliteli bir araç kiralama deneyimi vaad eden Central Modeli, özellikle sosyal medya ve bazı mecralarda %100'e yakın bir müşteri memnuniyeti ile karşılanmıştır.

Haberin Devamı

Central modelinde, 6 ayda bir, henüz 15.000 km'ye gelmeden yenilenen araçlar, tüm ofislerimizde standart olarak sunulmaktadır. Müşterilerimiz her zaman yeni, son model araçları, çok uygun fiyatlara kiralayabilmektedir. Sizleri de bu bayram, uygun fiyatlarla unutamayacağınız bir araç kiralama deneyimi yaşayabileceğiniz Central modeline davet ediyoruz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!