Bayraklı’da Kış Öncesi Yakacak Yardımları Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı’da Kış Öncesi Yakacak Yardımları Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 12:00

BAYRAKLI BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YAKACAK YARDIMLARINDA BULUNMAYA BAŞLADI.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımlarında bulunmaya başladı.
Bayraklı Belediyesi, sosyal market ve semt evlerine yapılan başvuruların yanı sıra, kurduğu ekiplerle muhtarlıkları ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerini belirliyor. Ardından da adreslere giden ekipler, dar gelirli vatandaşlara yakacak yardımında bulunuyor. Bu kapsamda ekipler, havaların soğumasıyla birlikte belediye ekipleri yakacak yardımını hızlandırdı. Belediye, ilk etapta 269 aileye odun ve kömür yardımında bulunuldu.
Göreve geldikleri günden itibaren özellikle sosyal belediyecilik anlamında çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bunu yapıyoruz. Kış ayıyla birlikte ekiplerimiz tespit ettikleri ve şahsen başvuruda bulunan 269 aileye yakacak yardımına başladı. Yardımlarımızı hemşerilerimin adreslerine teslim ediyoruz. Bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Bu hassasiyetle yardımda bulunuyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!