Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Başkan Aksu’yu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Başkan Aksu’yu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 14:37

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, Başkan Aksu’yu ziyaret etti

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis üyeleri, başkan yardımcısı ve bazı birim müdürleri ile birlikte Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret etti.

Misafirlerini belediye önünde karşılayan Başkan Kerim Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, “Giresun gurbetçisi oldukça fazla olan bir il. Türkiye’nin birçok bölgesinde olduğu gibi sadece İstanbul’da 700 bin dolayında Giresunlu var. İzmir’de göç alan bir bölge. Giresunlular buralara da gitmişler. Sizleri Giresun’da görmekten çok mutlu oldum. Giresun’u tanıyıp, anlatırsanız turizm açısından iyi olur” dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, şahsına ve heyetine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti, geçen yıl Kulakkaya Yaylası’nda konakladıklarını belirterek Giresun’un yaylalarının oldukça güzel ve bakir olduğunu dile getirdi. Giresun’u daha önce görme imkânı bulduğunu kaydeden Karabağ, şehircilik açısından yapılan hizmetlerin takdire değer olduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Karabağ’a, ‘Fındık başımın tacı’ plaketi, eski Giresun fotoğrafları albümü ve fındık hediye etti.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!