Baykal'a şükran borçluyuz

Güncelleme Tarihi:

Baykala şükran borçluyuz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 01:17

ESKİ Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) özellikle 2007’den itibaren büyük komplolarla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Deniz Baykal bu süreçte hiç tereddüt etmeden TSK'nın yanında yer aldı ve destekledi. Baykal’a şükran borçluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Emekli Orgeneral Başbuğ, geçirdiği beyin kanamasının ardından yaklaşık 1.5 aydır İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Baykal'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başbuğ, Baykal'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Baykal'ın Türk siyasetinin yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olduğunu vurgulayan Başbuğ, şöyle devam etti:

KOMPLOLARA KARŞI BİZİ DESTEKLEDİ
"Türk Silahlı Kuvvetleri özellikle 2007’den itibaren gerçekten büyük komplolarla karşı karşıya kaldı. Bu süreçte Baykal hiç tereddüt etmeden bu komplolara karşı pozisyon aldı. TSK’nın yanında yer aldı ve bizi her zaman destekledi. Başkaları da bu komploların olduğunu biliyorlardı, fakat ‘Fetullah Gülen bize bir şey yapar mı’ korkusuyla sessiz kalmayı tercih ettiler. Bir kısmı da, adeta bu komploları desteklediler ve bugünlere geldik. Baykal'ın komplolar karşısındaki tavrını, TSK’ya desteğini hiçbir zaman unutamayız, ki o süreçte kendisi de bu davranışları nedeniyle ağır sataşmalara maruz kaldı." 

BAKMADAN GEÇME!