Baykal, Başbakan'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Baykal, Başbakanı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2011 13:28

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile eşi Olcay Baykal'ı kabul etti.

Haberin Devamı

Başbakanlık Resmi Konut'ta gerçekleşen ve 45 dakika süren kabulde, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da yer aldı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan'dan, “ergenekon” davasından tutuklu yargılanan CHP  Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın hastanede bulunan annesiyle  görüştürülmesini istediğini söyledi.

Baykal, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinin ardından TBMM'de gazetecilerle  sohbet ederken, görüşmeye ilişkin şu bilgileri verdi:

“Başbakan'dan bir ricada bulundum; Haberal'ın 92 yaşında bir annesi var.  Kadın hastanede. Haberal'ın annesiyle özel bir ilişkisi var. Siz de annenizle  ilgili yakın zamanda yoğun duygusal olay yaşadınız. Babasını hastalığı döneminde  de görememiş, cenazesine de katılamamıştı. Bu nedenle annesiyle bir araya  getirilmesi memnuniyet verici olur. Bu, sizin için de Türkiye için de iyi olur  dedim. İnsani bir olay...

Başbakan da yakın ilgi göstereceğini, derhal Adalet Bakanı ile görüşerek  neler yapılacağının araştırmasını isteyeceğini söyledi. Ben de memnun olacağım  söyledim.”

Baykal, gazetecilerin sorusu üzerine, “Başbakanı da gayet iyi gördüm,  hastalık emaresi görmedim” dedi.

 ZİYARETTEN KARELER

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU YARIN ZİYARET EDECEK

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yarın saat 17’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!