Batıgöz'den emeklilere indirimli muayene ve ameliyat

Güncelleme Tarihi:

Batıgözden emeklilere indirimli muayene ve ameliyat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 16:15

Batıgöz'den emeklilere indirimli muayene ve ameliyat

Haberin Devamı

MANİSA'da 9 bin 700 üyeye sahip Türkiye Emekliler Derneği Şubesi, Batıgöz ile protokol imzalayarak, muayenelerde yüzde 50, ameliyatlarda ise yüzde 20 indirim avantaj sağladı.

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şubesi, 9 bin 700 üyesi için Batıgöz ile protokol imzaladı. Şube binasında düzenlenen protokol imza törenine Şube Başkanı Hasan Karaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Batıgöz Ege Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı katıldı. Şube Başkanı Karaoğlu, emekli olan üyelerinin bir çok hizmetten avantajlı olarak yararlanması için çeşitli özel kuruluşlara protokol imzaladıklarını belirterek, "Üyelerimizin emekliliklerini rahat ve huzurlu geçirmesini ve bazı hizmetlerden daha ucuza yararlanmasını sağlamak amacıyla çeşitli protokoller imzalamaya devam ediyoruz. Sağlıktan eğitime kadar bir çok özel kurumla protokoller yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Manisa'dan en çok üyesi bulunan sivil toplum örgütlerinden birisiyiz" diye konuştu.

Protokol ile ilgili bilgi veren Batıgöz Ege Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Okan Işıklı ise, Batıgöz'ün yurt içinde birçok şubesinin yanında yurt dışında da faaliyetlerde bulunduğunu belirterek, "Göz sağlığı konusunda hem Türkiye'de hem de yurt dışında önemli bir sektörüz. Hizmetimizdeki başarımızı emeklilerimiz ile paylaşmak istedik. Bu kapsamda Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube ile imzaladığımız protokol çerçevesinde üyelerine göz muayenelerinde yüzde 50, ameliyatlarda ise yüzde 20 oranında indirim sağladık. Amacımız emeklilerimize kaliteli ucuz hizmet verebilmek. Protokolden hem şube üyeleri hem de aileleri faydalanabilecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şube Başkanı Karaoğlu ve Batıgöz Ege Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Işıklı protokolü imzaladı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!