Evde yangın

Güncelleme Tarihi:

Evde yangın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 10:21

Keçiören Kalaba’daki bir apartmanın 3. katında, Yusuf S.’nin işte, eşinin ise kızlarının doğum yaptığı haberini alması üzerine hastaneye gittiği saatlerdeyangın çıktı. İtfaiye ekipleri balyozla kapıyı kırıp alevlere müdahale ederken, yangın sonrası daire büyük hasar oluştu.

Haberin Devamı

Keçiören Kalaba Mahallesi’ne bağlı Haliç Sokağı’nda, Yusuf S. ve ailesinin yaşadığı dört katlı apartmanın üçüncü katında önceki gece yangın çıktı. Binanın karşısındaki Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün güvenlik görevlileri, hızla büyüyen alevler ve yoğun dumanın pencerelerden yükselip üst katları etkilediğini görünce, durumu itfaiyeye bildirdi. Güvenlik görevlileri daha sonra yangının çıktığı bina ile çevre sakinlerini de uyararak, tahliye edilmesini sağladı. 

İTFAİYE KAPIYI BALYOZLA KIRDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri apartman boşluğunu saran yoğun duman altında kapıyı balyozla kırarak içeri girdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın sonrası, dairede büyük çapta hasar oluştuğu belirlendi.

ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Evde kimsenin bulunmadığı sırada çıkan yangın esnasında bir restoranda aşçı olarak çalışan Yusuf S.’nin iş yerinde olduğu, eşinin ise kızının doğum yaptığı haberini alması üzerine hastaneye gittiği öğrenildi. Yangının çıkış nedeni araçtırılıyor.
Apartman sakinleri, yangın esnasında patlama sesi duyduklarını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!