Başkonsoloslardan bayram daveti

Güncelleme Tarihi:

Başkonsoloslardan bayram daveti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 15:39

Almanya’nın Frankfurt ve Hannover Başkonkonsolosları, bayramı Türk vatandaşlarıyla kutladı. Başkonsoloslar verdikleri mesajda birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Haberin Devamı

Başkonsoloslardan bayram daveti

BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

FRANKFURT Başkonsolosu Burak Karartı, Kurban Bayramı’nı rezidansına davet ettiği, Almanya Türk Toplumu Başkanı Atila Karabörklü, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Hesen Başkanı Salih Özkan’ın da aralarında olduğu iş insanları, gazeteciler ve sivil kurum temsilcileriyle birlikte kutladı.

Başkonsoloslardan bayram daveti

Başkonsolos Karartı, “Bayramınızı tebrik ediyor, aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bayramlar diliyorum. Sizlerle birlikte buradaki topluma daha iyi hizmet vermeye gayret edeceğiz. Bu hizmetlerde sizin katkınız çok önemli. Burada hiç bir işi tek başımıza başaramayız. Toplum olarak sorunlarımızı birlikte ele alarak, birlikte düşünüp hareket ederek çözebiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Başkonsoloslardan bayram daveti

KAPIDA KARŞILADI

Honnover Başkonsolosu Banu Malaman ise başkonsolosluk ikametgahında toplumun hemen her kesiminden Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi. Davetlileri kapıda tek tek karşılayıp bayramlaşan Başkonsolos Malaman, yaptığı kısa konuşmada “Yaşadığımız ülkede her birimizin bir takım sorunları olabilir. Tüm bu sorunlar güç birliği yapılarak aşılabilir. Ortak sorunlarımızın çözümünde bu gün burada olduğu gibi birlikte hareket etme becerisini göstermeliyiz“ dedi.

Başkonsoloslardan bayram daveti

Bayramlaşmanın ardından davetlilere ikramlar sunuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!