Başkent'ten

Güncelleme Tarihi:

Başkentten
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2007 00:00

Asfalt çalışması aralıksız sürüyor

ETİMESGUT Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kent Merkezi’nde bulunan Süvari Mahallesi’ni asfaltladı. Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, yeni alınan finisher ve diğer iş makineleri ile birlikte onbinlerce tonluk asfalt ile cadde ve sokakları asfaltladıklarını ifade ederek Etimesgut’a 15 yıldır atılmayan asfaltı attıklarının söyledi.

OSB’lerde fabrika açılışları hızlı

MalIköy’de bulunan Başkent Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar birer birer faaliyete başlıyor. Yapımı devam eden fabrikaların da bir an önce faaliyete geçmesi yönünde adımlar atıldı. Belediye Başkanı Alaattin Türkoğlu, organize sanayi bölgelerindeki faaliyetlerin bölgedeki işsizliğe de önemli bir çare olduğunu belirterek, "beldemizdeki sanayileşmenin geldiği evre gelecek için de umut veriyor.

Bayramda yine gözde mekan oldu

Gerİde bıraktığımız 2006 yılında 200 Bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan Beypazarı, yılın son tatili için de en gözde seçenek. Kurban Bayramı tatili için Beypazarı’ndaki konaklama yerlerinde şimdiden rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor. Yalnızca Ankara ve yakın bölgelerden değil, Türkiye’nin her yerinden rezervasyon aldıklarını belirten Beypazarılı işletmeciler, her geçen gün artan ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiriyorlar.

Bazı bölgelerde elektrik kesilecek

TRAFOLARDA bakım, onarım çalışmaları nedeniyle 6 ve 7 Ocak’ta Ankara’nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Kazan’a bağlı Işın, Alçe, Dorçe, Tekel Makina, Migros, Sıla Otel, Çetin Kağıt, Evas, Arlight, İpregaz, Mapsan, Tuğçular Metal, Total Gaz, Sapk Kimye, Ortaç Boya, Uda Makina, Aras Kargo, Prokon, Bayındır İnşaat, Cemil Ödek, Halil İskender, Fevzi Kiraz.

Haşlak daveti geri çevirmedi

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Abdülnasır Haşlak, Ahmet Alper Dinçer Lise’sinin okul sorumlusu olan Hediye Ünal’ın gönderdiği davet mesajını geri çevirmedi ve bu okula ziyarete gitti. Haşlak, ziyaret sırasında okul müdürü ve mesajı gönderen öğrenci ile görüştü. Mesajı gönderen Hediye Ünal, "Bizlere öylesine destek veren bir insanı yeni yılda okulumuzda görmek istedik" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!