Başkent zabıtaları Otonomi'de

Güncelleme Tarihi:

Başkent zabıtaları Otonomide
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 11:50

Başkent zabıtaları Otonomi'de

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve 8 merkez ilçe zabıta müdürünün katılımıyla oluşan “Ankara Zabıtası Koordinasyon Kuruluö, ikinci el oto alım satımı yapan galericilerin taşındığı OTONOMİ'de inceleme yaptı.
Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak ve ilçe zabıta müdürlerinin katıldığı kurul toplantısı da OTONOMİ'de gerçekleştirildi. Toplantıda bir konuşma yapan Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak, ilçe merkezinde bulunan oto galerilerin OTONOMİ'ye taşınması yolunda önemli adımlar atıldığını söyledi.
'Biz Belediye'nin emir ve yasaklarını yerine getirmek, çıkarılan yasa ve kararları sahada uygulamakla görevliyiz' diyen Karabudak, oto galerilerin taşınması sürecinde yapılan çalışmalara ilişkin de bilgi verdi. Karabudak, “Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin kararı nedeniyle galerilerin, OTONOMİ'ye taşınması için gerekli kanuni işlemleri uyguluyoruz. Ruhsatsız olarak faaliyet gösteren galerileri de mühürlüyoruz" dedi.
OTONOMİ'DE İNCELEME YAPTILAR
Toplantı sonrasında Daire Başkanı Karabudak ve ilçe zabıta müdürleri, OTONOMİ'de incelemelerde bulundu ve bilgi aldı. Başkent Otomobilciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç da OTONOMİ içerisinde daha 220 adet boş dükkanın bulunduğunu belirterek, “Alan içerisinde büyük, küçük tüm esnafımıza hitap eden dükkanlarımız var. Ayrıca banka, noter, market gibi sosyal alanlar da bulunuyor. Galericiler için zengin yaşam alanları yer alıyor" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!