Başkent finalde

Güncelleme Tarihi:

Başkent finalde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 01:39

TSYD Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu 4’lü futbol turnuvasında; Mersin İdmanyurdu’nu penaltılarla geçen Gençlerbirliği ile Eskişehirspor’u 3 golle deviren Osmanlıspor, kupayı kazanmak için mücadele edecek.

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu 4’lü futbol turnuvasında ilk maçlar oynanırken, kupanın Başkent’te kalması kesinleşti. Süper Ligde mücadele edecek 4 takımın, sezon öncesinde son kez tartıya çıktığı organizasyonda, iki Ankara takımı Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, rakiplerini eleyip, finale yükseldi. Ligin ilk haftasında karşılaşacakları Eskişehirspor’u izlemek için Ankara’ya gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’da 19 Mayıs Stadı’nda yerini aldı.
Kadrosunda önemli bir revizyon geçiren Gençlerbirliği, yabancı transferler içinde kaleci dışındaki diğer isimlere yer verdiği mücadelede, geride kalan sezonun ikinci yarısında takımı çalıştıran eski teknik direktörü Mesut Bakkal’ın ekibi Mersin İdmanyurdu’nu, normal süresi 1-1 biten maçta, penaltı atışları sonucu 4-3 ile eledi. Yeni Teknik Direktör Stuart Baxter’in oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalışan Gençlerbirliği takımı, savunmada zaman zaman aksarken, beraberlik golünü atan El Kebir, geride kalan sezon bıraktığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi.

FİNAL SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK

Süper Ligin yeni ekibi Osmanlıspor ise kamp dönemindeki hazırlık maçlarındaki performansından farklı bir tablo ortaya koyduğu müsabakada, ligin tecrübeli takımı Eskişehirspr’u 3-0 devirdi. Golcü oyuncusu Webo’nun oynamadığı maçta Mustafa Reşit Akçay’ın talebeleri; ilk yarıda Oumar, ikinci yarıda ise Serdar Deliktaş ve Umut Nayir’in golleri sonuca rahat gitti.
Turnuvanın üçüncülük maçında bugün Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu saat 18.00’de, finalinde ise Gençlerbirliği ile Osmanlıspor saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. İki maç da 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!