Başkent EDAŞ'tan Kırıkkale'ye 2.6 milyon TL'lik yatırım

Güncelleme Tarihi:

Başkent EDAŞtan Kırıkkaleye 2.6 milyon TLlik yatırım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 11:06

Başkent EDAŞ'tan Kırıkkale'ye 2.6 milyon TL'lik yatırım

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- BAŞKENT Elektrik Dağıtım A.Ş, (EDAŞ) abonelerine daha kaliteli hizmet sunmak üzere mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına devam edileceği belirtildi. 
Başkent EDAŞ, Kırıkkale'de sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürürken, bu yıl içinde  yaklaşık 1 milyon TL'lik aydınlatma yatırımı yapacak. Kırıkkale'de yapılan çalışma kapsamında ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanları yenileriyle değiştirilirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürleri de bakım ve onarımdan geçiriliyor. 
Başkent EDAŞ'ın son 6 ay içinde yürüttüğü aydınlatma çalışmaları kapsamında bin 395 adet armatür ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilendi.  3 bin 830 adet armatür yanar hale getirildi.Mahallelere toplamda 2 bin 117 kez ve 30 cadde ve bulvara bakım yapıldı. 
Dış etkenler sebebiyle hasar gören 100 metrelik kablonun onarımı gerçekleştirildi. Başkent EDAŞ'ın sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyon sonucu iyileştirmelerin hayata geçirilerek bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam edeceği kaydedildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!