Başkanlık Kupası'nı Keçeli kazandı

Güncelleme Tarihi:

Başkanlık Kupasını Keçeli kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 12:26

Başkanlık Kupası'nı Keçeli kazandı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen ve 126 oyuncunun mücadele ettiği Klasis Golf Club Başkanlık Kupası'nı Durmuş Keçeli kazandı.

Manavgat Denizyaka Mahallesi'ndeki Lykia Golf Club'de düzenlenen ve iki gün süren Klassis Golf Club Başkanlık Kupası sona erdi. 126 oyuncunun sahaya çıktığı turnuvanın gross birinciliğini 42 puanla Durmuş Keçeli elde etti. Keçeli erkekler A kategorisinde de zirveye çıktı. Turnuvada erkek ve kadınlar handikaplarına göre üçer kategoride yarıştı. Erkekler B kategorisinde Klassis Golf Club'ün tecrübeli isimlerinden Muzaffer Çapkınoğlu 41 puanla birinci olurken, C kategorisinde Yavuz Varlı 48 puanla ilk sırayı aldı. Kadınlar A kategorisinde Asuman Alp, B kategorisinde Kristina Özsoy ve C kategorisinde Işık Bener birincilik kupası kaldıran diğer oyuncular oldu.

Turnuvada dereceye girenlere kupaları Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Klassis Golf Club Başkanı Serdar Candar ve eski Hava Kuvvetleri Komutanları Hasan Aksay ve Aydoğan Babaoğlu tarafından verildi.

Klassis Golf Club'ün Türk golfünde çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Kulübün kapanma noktasına geldiği günlerde elini taşın altına koyan Başkan Serdar Candar'a Türk sporu adına teşekkür ediyorum. Klassis Golf Club'ünden yetişen oyuncular ülke golfünün kazandığı en büyük başarılara imza attılar" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!