Başkanlar, Pozantı'da istişare toplantısında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar, Pozantıda istişare toplantısında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 10:34

Başkanlar, Pozantı'da istişare toplantısında buluştu

Haberin Devamı


Onur Can BULAT/POZANTI(Adana), (DHA)- ADANA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Pozantı'da istişare toplantısında buluştu.
Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek başkanlık etti.
Birlik Başkanı Nihat Sözütek, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Pozantı Esnaf Odası Başkanları Yunus Aytekin ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu istişare toplantısı sıcak ve samimi bir havada geçdi. Toplantıda Pozantı esnaf ve sanatkarlarının yöresel ve bölgesel sorunları masaya yatırıldı, çözüm konusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunuldu. Pozantılı esnaflar, başta TIR sürücülerine yurt içi taşımacılık için zorunlu tutulan ve 20 bin liraya kadar bedeli bulunan KI belgeli esnaflar var iken, yurt dışından gelen C-2 belgeli sürücülerin Türkiye içinde hakları olmadığı halde hem de daha ucuz ücretlerle yük taşıması yaparak, haksız kazanç elde etmelerinin acilen önlenmesini istedi. Başkan Sözütek, esnafların genel sorunlarını hemen her zeminde yetkililere duyurduklarını, yöresel sıkıntıları için ilettikleri taleplerini not alarak ilgili yerlere ileteceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!