Başkanlar, Malkara MOBESE merkezini gezdi

Güncelleme Tarihi:

Başkanlar, Malkara MOBESE merkezini gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 16:27

Başkanlar, Malkara MOBESE merkezini gezdi

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Yağlı Tohumlar Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye meclis üyesi Cem Özkan ile birlikte, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya'yı Makamında ziyaret ederek MOBESE merkezini gezdi.

Gerçekleşen ziyarette, Belediye başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe halkının huzuru, refahı ve güvenliği için kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi. Yurdakul, Güvenlik ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine büyük görevler düştüğünü belirterek, Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’ya görevinde başarılar diledi.

MOBESE MERKEZİNİ GEZDİLER

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) ve Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) merkezini de ziyaret eden başkanlar, MOBESE çalışma sistemi, kent güvenliği, trafik, asayiş ve araç takip sistemleri hakkında İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’dan bilgiler aldılar.

İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, MOBESE merkezini tanıtarak, "Buradaki amacımız Malkara halkının can ve mal güvenliğini sağlamaktır. MOBESE sistemi tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de kullanılıyor. Malkara halkımızın can ve mal güvenliği bizim için çok önemli. İşlenen suç ve faillerinin yakalanmasında önemli katkılar sağlıyor. Gerek asayiş olaylarında gerekse trafikle ilgili olaylarda MOBESE’ler bizler için çok önemlidir” dedi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Yağlı Tohumlar Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye meclis üyesi Cem Özkan, MOBESE kameralarıyla ilçedeki hareketliliği merkezden bir süre yerinde takip etti.

Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Yağlı Tohumlar Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye meclis üyesi Cem Özkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!