Başkandan öğretmen anne babaya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkandan öğretmen anne babaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 19:21

Başkandan öğretmen anne babaya ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilk olarak emekli öğretmen olan annesi ve babasını ziyaret ederek, ellerini öpüp, günlerini kutladı. Emekli öğretmen anne Nermin Subaşıoğlu, oğlunun çocukken de siyasete düşkün olduğunu söyledi.
Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, öğretmenler gününde ilk olarak emekli ilkokul öğretmeni olan annesi ve babasını Yeni Mahalle'deki evlerinde ziyaret edip, günlerini kutladı. Annesi ve babasının elini öpen, başkan Subaşıoğlu, öğretmenler gününün kendisi için farklı bir gün olduğunu, annesi ve babasının da öğretmen olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz senede bir okulumuzda annem ve babamla öğretmenler gününü kutlamıştık bugünde ben anne ve babamın evine gelip öğretmenler gününü kutluyorum. Uzun yıllar hem annem hem babam Denizli'de ve ilçelerinde öğretmenlik yaptılar. Her ikisi de ilkokul öğretmeni dolayısıyla ilk defa okula gelen ilk defa adım atan çocuklarla ilgili devletimize, milletimize, ülkemize öğretmen olarak hizmet ettiler. Şimdide emekli öğretmenler. Benim için 24 Kasım ayrı bir anlam taşıyor, hem annem babam hem de öğretmelerim" dedi.
Emekli öğretmen anne Nermin Subaşıoğlu, oğlunun çocukluğunda çalışkan ve disiplinli biri olduğunu, küçük yaştan beri siyasete düşkün olduğunu belirterek, "Öğretmenlik çok farklı bir şey annede bir öğretmendir. Çocuklar ilk önce annelerinde öğrenir her şeyi, bende o sebeple çocuklarıma faydalı olmaya çalıştım. Oğlumuza çok ders çalıştırmadık ders çalışmaya teşvik ettik. Çok şükür istediğimiz gibi bir insan oldu evladımızdan memnunuz" dedi.
Baba Hakkı Subaşıoğlu ise, öğrencilerinin oğlu gibi kendilerini ziyaret ettiğini bundan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Başkan oğlum bizim öğretmenler günümüzü kutladı. Her yıl ihmal etmez gelir kutlar, yada birlikte kutlarız" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!