Başkandan başarılı personele altın

Güncelleme Tarihi:

Başkandan başarılı personele altın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 14:11

Başkandan başarılı personele altın

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, arazideki yatırımları incelediği esnada büyük özveri içerisinde çalıştığını tespit ettiği 9 personelini büyük altınla ödüllendirdi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın makamında ödül töreni yapıldı. Daire müdürleri ile ödüle layık görülen personelin katıldığı törende Başkan Günaydın, çalışkan personele teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Başkan Günaydın, "Arazideki çalışmaları incelemelerim sırasında bazı personelimizin mesai harici öğlen paydosu esnasında dahi büyük özveri içerisinde çalıştıklarını gördüm. Sizlerle iftihar ediyorum. Bu çalışkanlıklarınızın emekliliğinize kadar devam etmesini diliyorum" dedi.
İşlerini iyi yapanların olduğu gibi aksatanların da olabileceğini kaydeden Başkan Günaydın, "Hem bu dünyada hem de diğer dünyada rahat etmek için çalışmak gerekir, kaçmak değil. Alın teriyle hakkını vererek çalıştığınız takdirde, alınan maaşın bereketini de görürsünüz. Çalışmak ibadet kadar önemlidir. Sizlerin diğer arkadaşlara örnek olmanızı istiyorum. Bu örnek arkadaşlarımızın kamuoyu tarafından da bilinmesini istiyorum. Bu tarihi bir andır. Bundan sonra da bu şekilde değerlendirmelerimiz devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!