Başkana doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Başkana doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 10:48

Başkana doğum günü sürprizi

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ahşap oymacılık kursuna ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Kursiyerler Başkan Çöl'ün 35'inci yaşını sürpriz doğum günüyle kutladı.

Sandıklı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ile Sandıklı İlçesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yaklaşık 5 ay önce ahşap oymacılık kursu açıldı. Sandıklı Kültür ve Sanat Evi'nin arka bahçesindeki atölyede açılan kursta, kursiyerlere teorik ve uygulamalı olarak haftada 2 gün eğitim verildi. 21 kursiyerin katıldığı kursta, rumi tekniğiyle Osmanlı ve Selçuklu motiflerinin ahşap oymacılık işleri öğretiliyor.

Kursiyerler çalışmaları devam ederken kurstan elde ettikleri ürünleri göstermek üzere Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü davet etti. Başkan Çöl atölyeye gelerek kursta ortaya çıkan ürünleri inceledi. Bu sırada Başkan Çöl'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kursiyerlerin getirdiği yaş pastayla 35'inci yaşını kutlayan Başkan Çöl, sürpriz dolayısıyla çok mutlu olduğunu aktardı. Başkan Çöl. kursiyerlerin 5 ayda önemli yol kat ettiklerini ve güzel eserlerin ortaya çıkmaya başladığını söyleyerek tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!