Başkan Zolan'dan sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolandan sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 14:38

Başkan Zolan'dan sürpriz ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurumunun düzenlediği Bursa- Çanakkale kültür turuna katılan 14. kafileye sürpriz bir ziyaret yaptı. Hemşerileriyle Osmanlı'nın başkenti Bursa'da bir süre gezen Zolan, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa-Çanakkale turunun 14. kafilesi, geçen pazar günü yola çıktı. Pazartesi günü sabah Bursa'ya ulaşan kafile, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK partili Osman Zolan'ın sürpriz ziyaretiyle karşılaştı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği toplantısı için Bursa'da bulunan Zolan, geziye katılan vatandaşlarla bir araya geldi. Sabah kahvaltısını Denizli kafilesiyle birlikte yapan Zolan ve eşi Berrin Zolan, daha sonra hemşerileriyle birlikte Bursa Ulu Camiyi ziyaret etti. Kafileyle sabah namazını kılan Zolan, daha sonra rehberler eşliğinde Bursa Ulu Camiyi gezdi. Bursa Ulu Cami'nin bahçesinde hemşerilerine hitap eden Zolan, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizlililerle Bursa'da bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirterek, "Önemli bir mekanda ecdadımızdan bize yadigar kalan Bursa Ulu Camii'nde sizlerle bir araya geldik. Böylesine güzel bir eserin yanında sizlerle buluştuk" dedi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin toplantısı için geldiği Bursa'da hemşerileriyle bir araya gelmek istediğini kaydeden Zolan, "Osmanlı'ya başkentlik etmiş bu şehirde gezinize devam edeceksiniz. Yarın da Çanakkale'de bu vatanın bedelinin ödendiği topraklara gideceksiniz. Orada şehitlerimiz var. Denizli'den de 3 bine yakın şehidimiz orada yatıyor. Onlara bizlerden selam söyleyin. Bol bol dua edin" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!