Başkan Zolan gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 16:39

Başkan Zolan gençlerle buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) üyeleriyle bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Denizli ÜNİAK fakülte temsilcileriyle buluştu. Çamlık Beyaz Kafe'de düzenlenen programa Başkan Zolan'ın yanı sıra AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim ve Üniaklı gençler katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serim, üniversite teşkilatına yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz ise, "AK Parti İl Teşkilatı olarak gerek kadın, gerek gençlik kollarımızla bu geçtiğimiz hassas dönemlerde hep vurguladığımız bir şey var. Birlik ve beraberliğimiz. Bu bizim için hiçbir zaman unutmamamız gereken değerlerimizden bir tanesidir" diye konuştu.

Pamukkale Üniversitesi'ndeki ÜNİAK temsilcilerine seslenen Başkan Zolan, Türkiye'nin güçlenmesinden birçok kesimin rahatsız olduğunu belirterek, "Ömrünü bu davaya, bu ülkeye adamış insanlarımız, kanını canını bu ülkeye adamış şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bu yürüyüşün daha da güçlenmesi, bayrağımızın ilelebet dalgalanması ve ezanımızın daimi olarak okunması için bizim daha çok çalışmamız daha çok gayret etmemiz gerekiyor. Türkiye için oynanan oyunları, tezgahları boza boza bu günlere gelindi. İnşallah siz de bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaksınız. Haçlı seferleri şekil değiştirerek, renk değiştirerek, kimlik değiştirerek üzerimize gelmeye devam edecek. Bu dünya döndükçe bu mücadele de devam edecek. Şimdi nöbet bizde" dedi.

Ülkenin daha iyi ve güzele gitmesi için yapılması gereken ilk işin bilgili ve donanımlı bir gelecek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu güç sizde var. Çünkü biz gücümüzü özümüzden, kökümüzden alıyoruz, bunu hiçbir zaman unutmayın. Bundan önce olduğu gibi her zaman gençlerin yanında olmaya destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki; doğru projelerimiz olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!