Başkan Yücel vatandaşla iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yücel vatandaşla iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:37

Başkan Yücel vatandaşla iftar yaptı

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Mahmutlar Düğün Salonu'nda kurduğu iftar sofrasını ziyaret etti. İftarını vatandaşla birlikte yapan Başkan Yücel, "Ramazan ayının manevi ruhunu vatandaşımızla birlikte aynı sofrada yaşamak mutluluk verici" dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofralarını ziyaretine devam etti. Her gün farklı bir sofraya konuk olan Başkan Yücel, geçen akşam iftarını Alanya Belediyesi'nin Mahmutlar Düğün Salonu'nda kurduğu İftar Çadırı'nda vatandaşla birlikte yaptı.
İFTAR SONRASI MAHKOD İLE BULUŞTU
Başkan Adem Murat Yücel, iftar sonrasında Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (MAHKOD) davetiyle Mahmutlar Mahallesi'ndeki siyasi parti temsilcileri, sendika yöneticileri, dernek üyeleri ve MAHKOD yönetimiyle de bir araya geldi. Başkan Yücel, toplantıdakilerin öneri ve taleplerini dinlerken, Mahmutlar Mahallesi'ne yapılması planlanan hizmetleri anlattı.
HER GÜN 3 AYRI NOKTADA İFTAR ÇADIRI
Alanya Belediyesi şehrin 3 ayrı noktasına kurduğu iftar çadırlarıyla her gün 2 bin 500- 3 bin kişiye yemek ikramı yapıyor. Belediye ekipleri merkezde Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu ve batıda Konaklı Meydanı olmak üzere 3 ayrı noktada her gün iftar yemeği veriyor. Ayrıca Alanya Belediyesi, engellilerin iftar yemeklerini de evlerine kadar ulaştırıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!