Başkan Yılmaz: Ne söz verdiysek arkasındayız

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yılmaz: Ne söz verdiysek arkasındayız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 13:47

Başkan Yılmaz: Ne söz verdiysek arkasındayız

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi Osman Kaymak ile beraber Alaçam İlçesi’nde muhtarlarla bir araya geldi.

Samsun’un Alaçam İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi Osman Kaymak ile beraber bir araya geldi. Muhtarlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Yılmaz, muhtarların çok önemli bir görevi üstlendiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak sahadaki çalışmalarımızda muhtarlarımızdan bölgenin sorunlarını öğrenme fırsatı buluyoruz. Özellikle kırsal mahallelerdeki muhtarlarımız o bölgede bizlerin eli ayağı gibiler. Biz bir yandan merkezi geliştirirken bir yandan da kırsala yoğun bir yatırım yapmaktayız. Bu yatırımlarımızdaki amacımız kırsaldaki geri kalmışlığı ortadan kaldırmak. Kırsaldaki yolların iyileştirilmesi, yeni yolların açılması ve ilçelerimizdeki altyapı çalışmalarını önemsiyoruz. Özellikle ilçelerimizde evladiyelik yollar inşa ediyoruz. Ne söz verdiysek arkasında durarak sözlerimizi yerine getirme noktasında gece gündüz çalışıyoruz. Hizmetleri sizlerle birlikte yapıyoruz. Biliyoruz ki birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok" dedi.

Muhtarlar buluşmasına Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Valilik ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve bürokratları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!