Başkan Yiğit, Sanayi Çarşısı Esnafının Yüzünü Güldürüyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yiğit, Sanayi Çarşısı Esnafının Yüzünü Güldürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:03

MUZAFFER YİĞİT İLÇE ESNAFININ SESİNE KULAK VERİYOR.

Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyeceğini söyledi.
Göreve geldiği günden beri her kesimden insanın sevgisini kazanan hiç bir siyasi ayrım yapmadan insanına hizmet eden gece geç saatlere kadar halkın içinde olan ve birçok mega projeye imza atan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyerek yüzlerce esnafın gönlünü fethetti.
Başkan Muzaffer Yiğit, “Bugün bildiğiniz gibi Ülkemizde her alanda tatil yapılıyor. Yığılca Belediyesi olarak bütün kurumlarımızla halkımızın hizmetindeyiz. Onların memnuniyeti için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üzerinde çalıştığımız konunun özü ise, sanayi çarşısı esnafımızın çok üzerinde durdukları bir talepti. İki üç günden beri yoğun çalışma yapıyoruz. Nasip olursa yarın itibari ile onların gönlüne göre sanayi çarşısının giriş kısmını bitirmiş olacağız. İstiyorum ki esnafımızın, iş adamımızın ve bütün halkımızın yüzü gülsün. Göreve geldiğimden zamandan bu yana gücümü önce Rabbimden sonra onlardan alıyorum. Yeter ki İnsanımız bize öneri ile gelsin bizler tüm önerileri mutlaka değerlendiriyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!