Başkan Yazgı, üniversitelilerle iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı, üniversitelilerle iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 14:43

Başkan Yazgı, üniversitelilerle iftar yaptı

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, üniversite öğrencisinin sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisine gönderdiği daveti geri çevirmeyerek öğrencilerle birlikte iftar yaptı.
Aksaray Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (PDR) Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Miraç Yakınbaş ve ev arkadaşları sosyal paylaşım sitesi 'twitter' üzerinden Başkan Yazgı'ya “Başkanım, bizim Aksaray’da son günlerimiz artık mezun oluyoruz. Gitmeden sizi iftarda ağırlamak istiyoruz. Bizi sevindirmek istemez misiniz?” mesajını attı. Mesajı gören Başkan Yazgı, yoğun programlarına rağmen öğrencilerin bu davetini geri çevirmedi. Başkan Yazgı, İftar saatinden önce öğrenci evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler bu sürpriz ziyareti memnuniyetle karşıladı.
Aksaray Üniversitesi'nde 25 binin üzerinde öğrenci olduğunu ve bu sayının yer yıl kademeli şekilde arttığını belirten Yazgı, “Şehrimizde yaşayan insanlarımıza hizmet sunarken üniversite öğrencilerimizi hiçbir zaman bunun dışında tutmadık. Çünkü sizlerde bu kentte yaşıyorsunuz. O yüzden sizin fikirleriniz, önerilerinizi önemsiyoruz. Önemli görüyoruz. Sizleri ilgilendiren bir hizmeti sunarken yada projelerde sizin fikir ve önerileriniz bize yön veriyor. Ben her zaman gençler bizim geleceğimizdir derim. Gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.” dedi. Üniversite öğrencilerine bu davetlerinden dolayı teşekür eden Başkan Yazgı, kendilerine başarılarla dolu bir hayat diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!