Başkan Yaşar: Vatandaşın yararına olmayan iş yapmam

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar: Vatandaşın yararına olmayan iş yapmam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 12:07

Başkan Yaşar: Vatandaşın yararına olmayan iş yapmam

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Elazığ Kültür Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Çakırbay ve yönetim kuruluyla sohbet eden Başkan Yaşar, Elazığlılarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Sizi görmekten mutluluk duydum" dedi.
'HEMŞERİLERİMİZ SİZİ ÇOK SEVİYOR'
Başkan Yaşar'ı Elazığlı bir hemşerileri gibi gördüklerini belirten Çakırbay ise, “Derneğimizin size farklı bir bakış açısı var. Hemşerilerimiz sizi çok seviyor. Her etkinliğimize katılmaya özen gösterdiniz. Sizi o kadar sevdik ki bir Elazığlı hemşerimizsiniz gibi görüyoruz. Ekim ayı başında Elazığ Tanıtım Günleri'ni gerçekleştireceğiz. Siz de şeref verirseniz çok memnun oluruz" diye konuştu.
'VATANDAŞA YARARI OLMAYAN HİÇBİR İŞE BAŞLAMAM'
Çakırbay'ın sözleri karşında onur duyduğunu ifade eden Yaşar da, göreve geldiği günden beri hemşeri derneklerine elinden gelen desteği verdiğini belirtti ve “Bir projeye imza atarken öncelikle bu işin vatandaşa ne yararı olacak diye düşünürüz. Vatandaşa yararı olmayan hiçbir işe başlamam. Öncelikle herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Yenimahalle yaratmaya çalışıyoruz. Hemşeri dernekleri aynı memleketli olan insanların arasındaki dostluğu, arkadaşlığı pekiştiriyor. Acı günde, mutlu günde hemşerilerinin yanında oluyor. Bu yüzden bu yolda çalışmalar yapan derneklerimize elimizden gelen desteği veriyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!