Başkan Yaşar, Fenerbahçelilere spor yatırımlarını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Fenerbahçelilere spor yatırımlarını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:01

Başkan Yaşar, Fenerbahçelilere spor yatırımlarını anlattı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Atatürk'ün Fenerbahçe'yi ziyaretinin 99'uncu yıldönümü kutlamalarına ev sahipliği yapacak. 2 Mayıs'ta gerçekleşecek organizasyonda Fenerbahçeliler Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ne akacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Şubesi Başkanı Zafer Tankal ve Şube Müdürü Haluk Ergin Başkan Yaşar'ı ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SPORUN BAŞKENTİ YENİMAHALLE

Konuklarıyla spor üzerine sohbet eden Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nin sporun başkenti olduğunu ifade ederek “Şimdi Yunus Emre Mahalle'mize inşa edeceğimiz Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi, 25 milyonluk dev bir yatırım olacak. Bu kompleksten tüm spor kulüpleri istifade edebilecek. 14 bin 850 metrekare kapalı alana sahip olacak Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi, her türlü salon sporunun yapılabileceği bir yer olacak. Bunun yanında ilçemize kazandırdığımız Hasan Doğan Stadı ve Batıkent Semt Sahası'yla da ilçe halkımıza ve spor kulüplerine hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.

YENİMAHALLE'DE ANLAMLI KUTLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü Ankara Şubesi Başkanı Tankal ise Yenimahalle Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımlardan övgüyle söz ederek Atatürk'ün Fenerbahçe'yi ziyaretinin 99'uncu yıldönümünü Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde kutlayacaklarını söyledi. 2 Mayıs'ta gerçekleşecek organizasyon hakkında bilgiler veren Tankal, Yaşar'a bu anlamlı güne evsahipliğinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!