Başkan Yaşar: Birlikte olmaya ve üretmeye ihtiyacımız var

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar: Birlikte olmaya ve üretmeye ihtiyacımız var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2018 11:32

Başkan Yaşar: Birlikte olmaya ve üretmeye ihtiyacımız var

Haberin Devamı

ANKARA(DHA)-KURBAN Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayramların birlik ve beraberliğn önemini daha çok idrak ettiğimiz özel günler olduğuna dikkat çekerek, "Ülkemiz sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçiyor. Yaşadığımız tüm sıkıntılar biran evvel iç barışı, huzuru, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis etmemiz gerektiğini bize gösteriyor” dedi.

"Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır" diyen Yaşar mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız.Ülke içinde sağlanacak birlik ve beraberliğin dünya çapında da güçlü bir ülke olmanın yolu olduğunu kaydeden Yaşar, “İçerde ayrışmamız dış güçlerin işine gelir. İçerde birlik olmak ve kendi kendimize yeten ve üreten bir ülke olmamız dış güçlerin oyunlarına gelmemizi de engeller. İçerdeki dirliğimiz ve üretimimiz en önemli iki hedefimiz olmalıdır.” 

YENİMAHALLE'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

Başkan Yaşar, “Kurban Bayramı öncesi Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız.'' derken kurbanlık satışları ve kesimleri için  Yakacık Kurban Pazarında her şeyin hazır olduğunu ve kurban satış yerinde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerin alanda hizmet vereceklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!