Başkan Yaşar, ADD üyeleri ile bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, ADD üyeleri ile bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 11:54

Başkan Yaşar, ADD üyeleri ile bir araya geldi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenimahalle Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma yemeğinde ADD üyeleriyle bir araya geldi.
Dayanışma gecesine Başkan Yaşar'ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekilleri Şenal Sarıhan, Nihat Yeşil, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, İYİ Parti Yenimahalle İçe Başkanı Saim Ataman ve ADD şube başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
‘TÜRK MİLLETİNİN BİRLİK VE DAYANIŞMAYA İHTİYACI VAR’
Türk Milletinin birlik ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği bu ülkede, cumhuriyetin değerlerine yakışır sivil toplum örgütlerinin yanında ve destek olmaktan gurur duyuyorum. Gazi Mustafa Kemal’in fikirlerini, ülkenin ışığı ve aydınlık yolu olarak gören ve bu fikirleri milletimize anlatmak için çaba gösteren Atatürkçü Düşünce Dernekleri her yerde olmalıdır ve ilelebet yaşatılmalıdır. Sizlerde kimseyi ayrıştırmadan, dinine, diline, ırkına, mezhebine, siyasi görüşüne bakmadan herkesi kucaklayın” dedi.
ADD’DEN YAŞAR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
‘Bizim tek ortak noktamız cumhuriyet. Biz cumhuriyetin çocuklarıyız ve bu cumhuriyeti ilelebet yaşatacağız’ diye konuşan ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan da gecede Başkan Yaşar'a ADD'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!