Başkan Uysal vatandaşlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal vatandaşlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2018 15:17

Başkan Uysal vatandaşlarla buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek çarşamba günleri Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatinde bu hafta da Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen vatandaşları dinledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Turunç Masa'da randevusuz görüşme saatinde, yaşadıkları sıkıntıları, isteklerini, önerilerini ve memnuniyetlerini aktarmak için gelen ilçe sakinlerile bir araya geldi. Saat 08.15'de Turunç Masa'da mesaiye başlayan Başkan Uysal, "Randevusuz görüşme saati insan odaklı bir belediyecilik anlayışının net ifadesidir" dedi.

Yönetişim sistemi olarak çalışmalarını 24 saat esasıyla sürdüren Turunç Masa'nın en özgün bileşeni olan randevusuz görüşme saatinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Uysal, "Komşularım" diye seslendiği ilçe sakinleriyle tek tek görüştü. Başkan Uysal'la görüşmek için günün erken saatlerinde belediye fuayesine gelen ilçe sakinleri, “Artık her Çarşamba sabah saatlerinde belediyeye geldiğimizde Başkanımız Ümit Uysal'la görüşebileceğimizi biliyoruz. Kimseyi aramaya, randevu almaya çalışmaya gerek olmadan yaşadığımız ne varsa Başkanımızla paylaşabiliyoruz. Bu çok değerli bir şey" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!