Başkan Uysal vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:32

Başkan Uysal vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, randevusuz görüşme gününde Turunç Masa'da vatandaşları dinledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saati için saat 08.15'te belediye fuayesindeki Turunç Masa'da mesaisine başladı. Muratpaşa'nın mahallerinden gelen vatandaşlarla yaklaşık 3 saat baş başa görüşen Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyespor'un kadın güreşçilerini de kabul etti.

7- 8 Nisan'da Alanya'da düzenlenen U23 Türkiye Şampiyonası'nda serbest stil 55 kiloda 3'üncü olan Sinem Çisem Doğdu ve minderin genç yıldızlarından Büşra Efe, güreşe verdiği destek dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti. Ziyarette başarılı güreşçilere Muratpaşa Belediyespor Güreş Koordinatörü Erhan Üstündağ ve antrenör Erdal Korkut eşlik etti.

Başkan Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak hem yağlı pehlivan güreşlerinde hem de minder güreşlerinde her zaman sporcuların yanında olacaklarını söyledi. Yağlı güreşin Anadolu insanın dünya kültür mirasına hediyesi olduğunu belirten Başkan Uysal, “Ama 'olimpiyat ruhu' olarak tanımlanan bir şey var ki onu hiç kaybetmemeliyiz. Olimpiyatlarda derece yapacak minder güreşçileri yetiştirmemiz gerekiyor. Bu açıdan sizlerin başarılarını çok önemsiyor ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Bununla birlikte 3 yıldır yağlı pehlivan güreşleri düzenlendiklerini belirten Başkan Uysal, "4'üncü Muratpaşa Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, 14 Ekim pazar günü gerçekleşecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!