Başkan Uysal, Haşim İşcan Mahallesi'nde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, Haşim İşcan Mahallesinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 12:02

Başkan Uysal, Haşim İşcan Mahallesi'nde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi surları dışındaki en eski yerleşim yerlerinden Haşim İşcan Mahallesi'nde yıkılmaya yüz tutmuş binalar nedeniyle alınan güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.

Başkan Ümit Uysal, Başkan Yardımcısı Murat Şimşek ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Antalya'nın Kaleiçi dışındaki en eski yerleşim yerlerinden biri olan ancak resmi kayıtlara göre bin 539 kişinin yaşadığı Haşim İşcan Mahallesi'ni ziyaret etti. 1993 yılında Kentsel SİT Alanı ilan edilen mahallede metruk ve yıkılmaya yüz tutmuş binaların insan ve çevre sağlığına zarar vermemesi için alınan önemleri yerinde denetleyen Başkan Uysal, çalışmalar hakkında mahalle sakinlerinin de görüşlerini aldı.

Denetimin ardından mahalle kahvesine oturup bir süre mahalleliyle sohbet eden Başkan Uysal, “Haşim İşcan Mahalle'miz, aslında kent merkezinde Kaleiçi, Balbey Mahallesi kadar önemli bir değer. Bu değerin ortaya çıkması için Muratpaşa Belediyesi üzerine düşen her sorumluluğu almaya hazırdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!