Başkan Uysal, Elden Ele Mutluluk Festivali'nde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, Elden Ele Mutluluk Festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 12:31

Başkan Uysal, Elden Ele Mutluluk Festivali'nde

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, anneliğin çok değerli, çok özel ve tarif edilemeyecek şekilde güçlü bir duygu olduğunu belirterek, “Ama kadın önce insan, sonra anne, sonra doktor ya da avukattır" dedi.

Başkan Uysal, bir alışveriş merkezinde el yapımı birbirinden güzel ve yaratıcı tasarımların Antalyalılarla buluştuğu 'Elden Ele Mutluluk Festivali'ne konuk oldu. Başkan Uysal, alışveriş festivalinde 21 öyküden oluşan ilk öykü kitabı 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' üzerinden edebiyattan gündelik hayata ve belediyecilik çalışmalarına katılımcılarla sohbet etti.

Kitaptan öykülerin de okunduğu etkinlikte Başkan Uysal, anneliğin çok değerli, çok özel ve tarif edilemeyecek kadar güçlü bir duygu olduğunu söyledi. Annelik bu denli önemli olmasına rağmen kadının hırpalanmaya devam edildiğini aktaran Başkan Uysal, “Kadını değerli saymak isteyen herkes anneliğe atıf yapıyor. Ama kadının değerli olması için ille de anne olması şart değil. Kadın önce insan, sonra anne, sonra doktor, avukattır" diye konuştu.

Başkan Uysal, etkinliğin sonunda okurları için kitabını da imzaladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!