Başkan Ünver'e davet

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ünvere davet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 16:28

Başkan Ünver'e davet

Haberin Devamı

Metin YILDIRIM/ NEVŞEHİR,(DHA) - NİŞANTAŞI Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ekonomi ve Finans Bölümü öğretim görevlisi Dr. Mustafa Altıntaş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Altuntaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek, Avanos ilçesinde 12-14 Nisan 2018 arasında bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM)’ne davet etti.

Ziyarette konuşan Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Ekonomi ve Finans Bölümü öğretim görevlisi Dr. Mustafa Altuntaş, Türkiye’de finans alanında düzenlenen en büyük organizasyon olması hedeflenen kongreye, 53 üniversiteden 185 bilim insanının katılımının beklendiğini ifade etti. 12 - 14 Nisan 2018 Nevşehir’in Avanos ilçesinde ikincisi düzenlenecek olan kongrenin ev sahipliğini Nişantaşı Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesinin üstlendiğine dikkat çeken Altuntaş, Ekonomi ve finans alanında uluslararası düzeyde çalışan akademisyenlerin, piyasa profesyonellerinin ve finans medyasının bir araya geleceği bu uluslararası organizasyonuna Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katılımından büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, ülkemizdeki finans konusunun bilimsel ölçeklerde ele alınacağı bilimsel kongrenin başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak yapılan davetten mutluluk duyduğunu söyledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!