Başkan Uğurlu Armutlu mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uğurlu Armutlu mahallesinde vatandaşlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 17:06

Başkan Uğurlu Armutlu mahallesinde vatandaşlarla buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Mahalle Buluşmaları' kapsamında Armutlu mahalle sakinlerine ile biraraya geldi.

Başkan Uğurlu, mahalle buluşmasında Armutlu'da devam eden Armutlu Sosyal Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu, Armutlu Sevgi Yolu ve Armutlu Bilgi Evi çalışmaları hakkında halka bilgiler verdi. Yakın zamanda yapımına başlayacaklarını belirttiği Armutlu Meydan Projesi ve Armutlu Gençlik Merkezi Projeleri'ne de değinen Başkan Uğurlu, İZSU, TEDAŞ ve İZMİRGAZ tarafından yapılan kazı çalışmaları tamamlandığında mahalledeki tüm sokaklarına kilit parke taşı döşenerek yenileneceğini de söyledi.

Mahalle Buluşmaları ile vatandaşlarla istişarelerde bulunma imkanı bulduklarını belirten Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Kemalpaşa'mızı Birlikte Yöneteceğiz' anlayışı ile sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi. "Bulunduğumuz yer, makam itibariyle bu şehrin dört bir tarafındaki problemleri çözmek en büyük görevimizdir" diyen Başkan Uğurlu, Armutlu mahallesine yaptıkları ve yapacakları çalışmalarla dokunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kemalpaşa'nın sanayi, ticaret, eğitim, kültür ve turizm alanlarıyla İzmir'in cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini de vurgulayan Başkan Uğurlu, "Kemalpaşa Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemalpaşa'da gerçekleştirdiğimiz projeler sadece ilçe halkının değil tüm şehrin yararlandığı, merak ettiği prestijli yatırımlar oldu. Bu doğrultuda Armutlu mahallemizde hak ettiği hizmetlere kavuştu. inşallah Armutlu mahallemize daha fazla yatırım yapacağız. Bugün mahallemize yapacağımız yatırımlarla ilgili istişare edip, yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendireceğiz" diye konuştu.

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinleyip, sorularını cevapladı.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!