Başkan Tutal, hasbihal buluşmalarına devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tutal, hasbihal buluşmalarına devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 09:23

Başkan Tutal, hasbihal buluşmalarına devam ediyor

Haberin Devamı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR,(Konya)(DHA) - SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasbihal buluşmaları kapsamında Kızılcalar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yatsı namazını Aydoğdu Camii’nde kılan Başkan Tutal namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın vatandaşlarla görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Kızılcalar Mahallesi oldu. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın mahalle buluşmalarına Belediye Meclis Üyeleri, Kızılcalar Mahallesi Muhtarı, Birim Müdürleri ve Kızılcalar mahallesi sakinleri katıldı. Kendisine destek veren seçmenleri ve mahallerine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan “başkanımız çok büyük ve önemli projelere imza attı. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir’e bağlı kırsal ve merkez mahallelere her alanda hemşehrilerine en iyi şekilde hizmet sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tutal”  Seydişehir’de göreve geldiğimiz günden itibaren belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 3 ay önce başladığımız hasbihal buluşmalarımızda sizlerden aldığımız talep ve istekleri yerinde değerlendiriyoruz“dedi.

Hasbihal buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal  "üç aydır mahalle hasbihallerimiz devam ediyor. Sizler bizlere 4 yıl önce bir emanet verdiniz. Bizde bu emaneti en iyi şekilde temsil edebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin karşısına iddialı büyük projelerle çıkmıştık. Elhamdülillah sizlerin duası ve desteği ile bunların hepsini tamamladık, başlattık veya projelerini tamamlayıp, ihale aşamasına getirdik. Şu an Seydişehir’de çalışmalarımız devam etmekte. Bugün buraya bugüne kadar yaptıklarımız ve eksik kalanlarımız neler, bunları sizlerden dinlemek için geldik. Allah razı olsun sizlerde teşrif ettiniz.  Yerel yönetimlerde  dördüncü yılımızı tamamladık. Gerek kırsal mahallelerimizde, gerek merkez mahallelerimizde hizmetlerimizi programladık. Bu program dahilin de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediye hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Projeler ve çalışmaları sunum eşliğinde Kızılcalar mahallesi sakinlerine anlatan Başkan Tutal, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinledi. Başkan Tutal, program sonunda günün anısına Kızılcalar Mahallesi Muhtarı Gülbüs Erdoğan ‘a hediye takdim etti.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!