Başkan Türel'in mutlu günü okey oynadı, bisiklete bindi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türelin mutlu günü okey oynadı, bisiklete bindi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 16:05

Başkan Türel'in mutlu günü okey oynadı, bisiklete bindi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 22'nci Ahilik Haftası Etkinlikleri ve Ayakkabıcılar Çarşısı açılış töreninin ardından bölgedeki çocukluk arkadaşları olan esnafı ziyaret edip okey oynadı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 22'nci Ahilik Haftası Etkinlikleri ve Ayakkabıcılar Çarşısı Açılış töreninin ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Sobacılar Çarşısı'ndaki çocukluk ve mahalle arkadaşları olan esnafı ziyaret eden Türel, hal hatır sordu, bol kazançlar diledi.
OKEY OYNADI
Başkan Türel,esnafla birlikte kavurma pilav yedi. Türel, çocukluk arkadaşları eski futbolcu Ünal Gezer, Yenikapılı Bekir Dolgun, Zafer Türklü, Şener Türköz'ün işlettiği kahvede esnafla okey oynadı. Antalyaspor'un amigosu Miloş lakaplı Recep Güler de "Ben yancı olarak izleyeceğim" diyerek, oyunu sonuna kadar izledi.
ESKİ ANILARLA KEYİFLİ DAKİKALAR
Başkan Türel, esnaf ziyaretine devam ederken, bıçakçı esnafının davetiyle çay içti. Eski mahalle arkadaşlarının da katıldığı çay sohbetinde eski anılar anlatıldı. Keyifli bir ziyaret gerçekleştiren Türel, ziyaretin ardından kaskını takıp bisikletine atlayarak, Büyükşehir Belediyesi'nin yolunu tuttu. Başkan Türel'i bisiklette gören Antalyalılar, kısa bir şaşkınlığın ardından sevgi gösterisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!