Başkan Türel'in bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türelin bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 16:05

Başkan Türel'in bayram mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan ayını dualarla uğurlarken, Ramazan Bayramı heyecanı yaşadıklarını kaydetti. Ramazan Bayramı'nın ailelerin, dostların, komşuların bir araya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu, huzur, sevgi ve saygı günleri olduğunu belirten Başkan Türel, "Bu sebeple, Bayram günlerinin şahsınız, aileniz, şehrimiz, vatanımız, İslam âlemi ve bütün insanlık için güzelliklere, hayırlara vesile olmasını bütün kalbimle temenni ediyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak genç, yaşlı bütün vatandaşlara Ramazan ayı geleneklerini en güzel şekilde yaşatmaya gayret ettiklerini anlatan Türel, "Antalya'nın birçok ilçe ve mahallesinde dayanışma ve paylaşmanın sembolü olan iftar yemeklerimizle Ramazan bereketini birlikte yaşadık. Karaalioğlu Parkı'nda kurduğumuz Ramazan Çarşısında geçmişten geleceğe Ramazan coşkusunu yaşadık. Bu yıl ilk kez Şarampol Caddesi'nde düzenlediğimiz etkinliklerimizle Ramazanı en güzel şekilde yaşattık" dedi.

Bayram günlerinin Antalya'da huzurla yaşanması için temizlik hizmetlerinden, mezarlık hizmetlerine kadar her alanda tedbirler aldıklarını belirten Menderes Türel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Antalya, Türkiye'nin bayram şehri olmuştur. Bayram geleneğimiz, kaybetmiş olduğumuz yakınlarımızın mezarlarını ziyaret etmek ve dua okumaktır; Belediye Başkanı olarak bütün şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan bütün Antalyalılar için de dua ediyorum. Siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ailenizle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlar diliyorum. Bayramlarını Antalya'da geçiren vatandaşlarımıza hoş geldiniz dileklerimi sunuyor ve Bayramlarını kutluyorum. Ramazan Bayramı'nın Türkiye'miz ve bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik içinde barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!