Başkan Türel'in 1 Mayıs Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Türelin 1 Mayıs Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 10:42

Başkan Türel'in 1 Mayıs Mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 1 Mayıs'ın emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olduğunu söyledi. Emeğin, alın terinin her daim sembolü olan, ekonomi, sanayi, tarım alanında kısaca ülkemizin en ücra köşesinde üretime katkı koyarak nafakasını çıkaran işçilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydeden Türel, "Çünkü işçilerimiz, memurlarımız, çalışanlarımız olmazsa bizler de hizmet konusunda maalesef sınıfta kalırız. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya'mızın gelişmesi bir dünya kenti olması yönünde gösterdiğimiz çabamızın en önemli paydaşı sizlersiniz. Sizin emeğiniz, alın teriniz, cefakâr ve fedakâr gayretlerinizle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki hiçbir hizmet kolay yapılmıyor. 'Ben değil biz' anlayışı ile yaptığımız hizmetlerin karşılığını sizler sayesinde alıyoruz" dedi.

"İşçimizin, emekçimizin sözde değil özde yanındayız" diyen Menderes Türel mesajında, "Şunu unutmayalım ki en kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs'ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu vesileyle, işçi, memur tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, 1 Mayısların anlamına uygun dostluk ve dayanışma havası içerisinde geçmesini diliyorum. İyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu gün tüm işçi kardeşlerimize kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!