Başkan Tuna’dan gençlere mesaj

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tuna’dan gençlere mesaj
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 15:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, hafta sonu AK Parti ilçe gençlik teşkilatlarının kongrelerine katıldı. AK Parti Mamak Gençlik Kolları’nın Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’ndeki 5. Olağan Kongresi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan Mustafa Tuna, gençlere verdiği mesajında özetle şunları söyledi: 

Haberin Devamı

“Mamak gençliğinin ne kadar canlı olduğunu biliyoruz. Mamak’ın yerinin de özel olduğunu biliyoruz. Sizlerin destek ve gayretleriyle, ortak akılla inşallah, Ankara’mıza, daha güzel hizmetleri bu bayrak yarışında vermeye gayret edeceğiz. Sizlerle el ele vererek daha güzel noktalara getireceğimiz konusunda da hiçbir şüphemiz yoktur. Çalışmalarıma kısa süre de olsa ara vererek, siz gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde el ele vereceğiz. Mamak Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızla ilçemizin ihtiyaçları ve yapabileceğimiz çalışmaların istişaresini gerçekleştireceğiz.”
Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden itibaren Belediye’nin tüm birimlerinden brifingler aldığını ifade eden Başkan Tuna, “Çalışmaları gece-gündüz aralıksız olarak sürdürerek, herkesin, hızla işine gücüne bakması düşüncesindeyiz” dedi. Başkan Tuna, gençlerle tek tek fotoğraf çektirerek, kongre hatırası için hazırlanan afişe, günün anısına imza da attı.

Haberin Devamı

Başkan Tuna’dan gençlere mesaj

ÇUBUK’UN BENDE YERİ AYRI

AK Parti Çubuk İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne de katılan
Başkan Mustafa Tuna Çubuk’un kendisindeki yerinin ayrı olduğunu belirterek “2002-2007 AK Parti, milletvekilliğim sürecinde Çubuk’ta, dolaşmadığımız köy ve mahalle kalmamıştı. O zaman Çubuklu kardeşlerimin bana karşı olan teveccühü ve kardeşliğini asla unutamam. Ondan dolayı çok yoğun olan işlerim olmasına rağmen ne yapıp edip bu kongreye katılıp sizlerle beraber olayım istedim. Bu kısa görüşmeyi saymıyorum. İnşallah ayrıca özel olarak geleceğim ve değerli başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızla birlikte ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip imkanlarımız ölçüsünde el birliğiyle daha güzel hizmetlere vesile olacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!