Başkan Tuna, esnafın sorununu dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tuna, esnafın sorununu dinledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 11:09

Başkan Tuna, esnafın sorununu dinledi

Haberin Devamı

MERSİN’de Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi.
Belediye Başkanı Tuna, Akbelen Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan ve Akbelen Mahalle Muhtarı Şaban Cankatan’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında pazar esnafıyla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tuna, sorun ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Oda Başkanı Kalkan, Toroslar İlçesi’nde modern kapalı semt pazarlarını hizmete açan ve her zaman pazarcı esnafının yanında olan Başkan Tuna’ya teşekkür etti.
Başkan Tuna ise göreve geldikleri 14 yılda 11 adet modern semt pazarı ve 2 adet üretici pazarı inşa ederek, Toroslar’ı Mersin’de en fazla modern semt pazarına sahip bir ilçe konumuna getirdiklerini söyledi. Pazar esnafının daha modern ortamlarda esnaflık yapabilmeleri ve vatandaşların da daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için oluşturdukları modern kapalı semt pazarlarının sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Tuna, "Cadde ve sokaklarda gelişigüzel kurulan semt pazarları hem şehircilik anlamında hem de günün şartlarına uygun olarak hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bu nedenle İlçemizdeki bazı mahallelerimizde yer anlamında sıkıntımız var ama yeri müsait olan mahallelerimize semt pazarlarımızı inşa ediyoruz. Bugüne kadar 11 adet semt pazarı ve 2 adet üretici pazarı inşa ederek, halkımızın hizmetine sunduk" dedi.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!