Başkan Tok, KADEM’i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok, KADEM’i ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 13:09

Başkan Tok, KADEM’i ziyaret etti

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kadın ve Demokrasi Derneği Samsun Temsilciliğini (KADEM) ziyaret etti.
 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOk, Kadıköy Mahallesi'nde bulunan Kadın ve Demokrasi Derneği Samsun Temsilciliğini (KADEM) ziyaret etti. Ziyarette Kadın ve Demokrasi Derneği’nin faaliyetlerini önemsediklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hanımlar Lokalimizde yüzlerce kadınımız tesisimizin tüm imkanlarından faydalanarak sosyal yaşamın içerisinde aktif bir şekilde yer alıyor. Kültür merkezlerimizde bayanlar, çeşitli branşlarda kurs görmekte ve el becerileri kazanmaktadır. Kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir aile tesis etmek için 'Aile Okulu' eğitim seminerlerimizi ve söyleşilerimizi sürdürmekteyiz. Yine mahallerde parklarda oluşturduğumuz alanlarda kadınlar fitness kondisyon aletleri ile sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedir” dedi.
 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ziyarette kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!