Başkan Tok: Halkımız yatırımları biliyor ve takdir ediyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok: Halkımız yatırımları biliyor ve takdir ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 14:04

Başkan Tok: Halkımız yatırımları biliyor ve takdir ediyor

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da muhtarlar toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Başkan Tok,  vatandaşla aralarında gönül bağı olduğunu söyleyerek "Hayata geçirdiğimiz projelerimiz ve hizmetlerimiz memnuniyetle karşılanıyor" dedi.
İlkadım  Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  19 Ekim muhtarlar günü öncesi İlkadım İlçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Samsun Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin ve mahalle muhtarları ile Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Tok,  halkın yerel yönetime katılımını sağlama açısından muhtarların önemli vazife üstlendiğini ifade etti.
Mahalle muhtarlarının bulunduğu mahallede vatandaşla, belediye ve devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Tok, "Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle çalışıyoruz. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz siz muhtarlarımız, fedakarca görevlerini yerine getiren bizim mahallelerdeki gözümüz ve kulağımızsınız"  dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, halkı kucaklayan ve taleplerine kulak veren belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Tok, "Sokağa indiğimizde, esnafımızın, vatandaşlarımızın ihtiyacını ve taleplerini dikkate alıyoruz. Projelerimizi, hizmetlerimizi toplumumuzun ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Hayata geçirdiğimiz, projelendirdiğimiz tüm projelerimize baktığınızda toplumun tüm kesimlerine dokunan belediyecilik anlayışımızı göreceksiniz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!